Az „eznámka“ („e-matrica“) logóval ellátott értékesítési helyek (pontok) elsősorban a Szlovák Köztársaság területén üzemelő egyes töltőállomásokon vagy a Szlovák Köztársaság területére való belépést biztosító határátkelőhelyeken találhatóak.

Az értékesítési helyeken az ügyfelek (az „ügyfél” értelmezését l. az Autópálya-matrica menüpontban a Fogalomértelmezések cím alatt) elsősorban az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:

  • autópálya-matrica vásárlása készpénzért és készpénz nélkül fizetőkártya (bankkártya) segítségével,
  • tájékoztatás a reklamáció érvényesítése / benyújtása esetén követendő eljárásról,
  • az útdíjfizetési kötelezettséggel és az autópálya-matricák árával kapcsolatos általános tájékoztatás (azaz tájékoztatás az aktuális matricatípusokról és díjakról).

Az értékesítési helyek aktuális jegyzéke ebben a menüpontban, az Értékesítési helyek és önkiszolgáló berendezések jegyzéke cím alatt érhető el.

 

Az értékesítési és az ügyfelekkel való kommunikációt szolgáló kommunikációs csatornákkal és az általuk nyújtott szolgáltatások körével kapcsolatos további részletes tájékoztatást az Útdíjbefizetéseket kezelő szervezet által kiadott A matrica megfizetésére vonatkozó általános feltételek vonatkozó rendelkezéseiben; a dokumentum az Ügyfélszolgálat menüpontban a Letölthető dokumentumok cím alatt található (az „Útdíjbefizetéseket kezelő társaság” fogalom értelmezését l. az Autópálya-matrica menüpontban a Fogalomértelmezések cím alatt).

 

Értékesítési helyek listája