Az Ügyfélvonal (Call centrum) az ügyfelek (az „ügyfél” értelmezését l. az Autópálya-matrica menüpontban a Fogalomértelmezések cím alatt) számára a szlovák mellett az alábbi nyelveken is hívható: angol, német, magyar, lengyel és orosz.

A Call centrum hívásával az ügyfelek az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:

  • a megvásárolt autópálya-matrica érvényességi idejének ellenőrzése,
  • az autópálya-matrica/autópálya-matricák megvásárlását igazoló nyugták, bizonylatok ismételt elküldése az ügyfél számára elektronikus úton, azaz elektronikus levélben (e-mailben),
  • az ügyfelek kérelmeinek, reklamációinak, észrevételeinek, panaszainak átvétele,
  • az útdíjfizetési kötelezettséggel és az autópálya-matricák árával kapcsolatos általános tájékoztatás (azaz tájékoztatás az aktuális matricatípusokról és díjakról).

Az értékesítési és az ügyfelekkel való kommunikációt szolgáló kommunikációs csatornákkal és az általuk nyújtott szolgáltatások körével kapcsolatos további részletes tájékoztatást az Útdíjbefizetéseket kezelő szervezet által kiadott A matrica megfizetésére vonatkozó általános feltételek vonatkozó rendelkezéseiben; a dokumentum az Ügyfélszolgálat menüpontban a Letölthető dokumentumok cím alatt található (az „Útdíjbefizetéseket kezelő társaság” fogalom értelmezését l. az Autópálya-matrica menüpontban a Fogalomértelmezések cím alatt).